Sketchup Teknik

Sketchup İpuçları Videoları

Sketchup ipuçları videoları , sketchup içerisindeki gizli kalmış yanları ve bilmediğiniz özellikleri anlatan bir seridir.Bu seri ile birlikte kendinizi geliştirirken aynı zamanda eğleneceksiniz.

Her programda olduğu gibi sketchup programında da gizli kalmış ve hiç kullanmadığınız özellikleri öğreneceksiniz.

Sketchup İpuçları Videoları

Bu Video serimiz de Sketchup İpuçları Videoları serisini izleyeceksiniz.İlk Sketchup İpuçları dersimiz de Sketchup içerisinde her modelin kolaylıkla eksenlerini değiştirebilmek,normal versiyon ve pro versiyon arasındaki farklılıklar, Texture ayarlama ve orantılama gibi ders içerikleri ile ilgili olacaktır.

Sketchup içerisinde Eksenleri değiştirmek ,bir modeli farklı yüzeylere yerleştirirken öne kazanmaktadır.Sketchup İpuçları program içerisindeki incelikleri ve ayrıntıları göreceğiniz bir video listesidir.

Sketchup İpuçları içeriği

Sketchup Çalışmanıza Kendi Logonuzu Eklemek ;

Sketchup İpuçları dersinde bu video da kendi çalışmanıza kendi logonuzu veya firma logonuzu ekleyebilirsiniz.Bu sayede çalışmalarınızı bir nevi lisanslayabilirsiniz.

Sketchup Dosya Boyutunu düşürmek

Sketchup İpuçları dersinde bu video da çalışmanızda dosya boyutunu arttığı zaman, bu video sayesinde dosyanızı stabil hale getirebilirsiniz.
Dosya boyutu arttığı zaman, dosyanızda ağırlaşmalar ve reder motorunda hatalar gibi bir çok kasılmalarla karşılaşabilirsiniz.

Sketchup Hide rest of model

Sketchup İpuçları dersinde bu video da çalışmanızda diğer komponentler de rahat çalışmak için Sketchup Hide rest of model komutunu kullanırız.
Hide rest of model kalabalık sahneler için ideal bir çalışma prensibidir.Bu sayede sadece bir objeye odaklanırsınız.

Sketchup İpuçları Videoları

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Sohbeti Aç !
Merhaba , nasıl yardımcı olabiliriz ?
Sketchup Türkiye Ekibi
Merhaba
Yardımcı olabileceğimiz konu nedir ?