Vray 5 Eğitim Seti ile Görselleştirme

Sketchup Vray 5 derslerimiz ile sizlere yeni bir eğitim setinin başlangıcını yapıyoruz arkadaşlar. En basit anlatımla sizlere , en iyi şekilde vray render motorunun kullanımlarını göstereceğiz.

 

Vray 5 Light – Işıkları Anlamak kısmında vray rectangle light ile yapacağımız testler ile, ışıkların çalışma prensiplerini göreceksiniz.

Bu dersimizde sizlere vray 5 hdri kullanımı hakkında bilgiler vereceğiz.HDRI ışıklarının yani domelight ın verimli kullanılması için gereken parametreleri ve kullanım ayarlarını bu ders içeriğinde bulacaksınız.

Bu dersimizde sizlere Vray 5 ile Kaplama hazırlama ve Aydınlatma kısmımız ile devam ediyoruz, ufak bir mekanda nasıl aydınlatma yapılır, kaplama nasıl atılır bunları gördük.

Sketchup Vray 5 İç Mekanda sadece Rectangle Light Kullanımı nasıl olur bunu göreceğiz arkadaşlar, sadece karesel ışık kaynağı ile ortamın nasıl aydınlandığını bu video içerisinde bulacaksınız.

Bu ders içersinde Vray 5 Domelight Kullanımını göreceğiz, iç mekanı domelight ile aydınlatacağız.

Önceki derslerimizde vray üzerinden hazır kaplamaları kullanarak çalışmalarımız üzerine eklemiştik. Şimdi ise Sketchup vray 5 ile yeni bir kaplama nasıl oluşturulur bunları göreceğiz.

 

 

 

 

 

Exit mobile version